БИО МАГАЗИН

КолбасиProduct Image Име на артикул- Price
Био колбас Пиемонт

Био колбас Пиемонт

Състав: Италианско свинско месо*, сол,  декстроза*, черен пипер*, подправки*,...


Контакти

Био колбас с вино

Био колбас с вино

Състав:  Италианско свинско месо*, сол, вино, Бароло* DOCG (3%), декстроза*, черен...


Контакти

Био колбас с трюфели

Био колбас с трюфели

Състав: Италианско свинско месо*, сол, черни трюфели* (2%),  декстроза*, черен...


Контакти

Био пушен телешки салам

Био пушен телешки салам

Състав: Телешко месо*, телешка мазнина*, сол, захар*, подправки* (чесън*, черн пипер*...


Контакти

Био салам

Био салам

Състав: Свинско био месо*, говеждо месо*, сланина*, готварска сол, подправки*,...


Контакти

Био салам Ломбарда

Био салам Ломбарда

Състав: Свинско месо*, сол, захароза, подправки* (чесън*, черен пипер*) ,...


Контакти

Био салам с естествена обвивка

Био салам с естествена обвивка

Състав: Свинско био месо*, говеждо месо*, сланина*, готварска сол, подправки*,...


Контакти

Био салам Салчичон

Био салам Салчичон

Състав:  Свинско месо*, сланина*, черен пипер*, индийско орехче*, сол *от...


Контакти

Био салам Тосканела

Био салам Тосканела

Състав: Свинско месо*, сол, захароза, подправки* (чесън*, черен пипер*, индийско...


Контакти

Био салам Чоризо

Био салам Чоризо

Състав: Свинско месо*, сол, червен пипер* риган* *от контролирано био производство ...


Контакти