БАЛЕВ БИО

КафеProduct Image Име на артикул- Price
Био кафе Арабика - за мока 250 гр.

Био кафе Арабика - за мока 250 гр.

Състав 100% арабика кафе*. *От контролирано био производство. Тегло 250 гр. Произход...


Контакти

Био кафе еспресо 500 гр.

Био кафе еспресо 500 гр.

Състав 100% Арабика кафе* от Централна Америка *от контролирано био производство ...


Контакти

Био кафе на пакетчета 36х7 гр.

Био кафе на пакетчета 36х7 гр.

Състав 100% Арабика кафе* от Централна Америка *от контролирано био производство ...


Контакти

Био кафе филтър 500 гр.

Био кафе филтър 500 гр.

Състав 100% Арабика кафе* от Централна Америка *от контролирано био производство ...


Контакти

Био кафе филтър 70 гр.

Био кафе филтър 70 гр.

Състав 100% Арабика кафе* от Централна Америка *от контролирано био производство ...


Контакти

Био сухо мляко за кафе на прах 125 гр.

Био сухо мляко за кафе на прах 125 гр.

Състав 100% обезмаслено мляко на прах от контролирано био производство. Тегло...


Контакти